El Delegat del Govern a Catalunya ha visitat obres finançades pels fons estatals a la comarca del Berguedà

visita

24/03/2011

Obres finançades pels fons estatals


 

  • Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya, ha visitat les poblacions de Saldes i La Pobla de Lillet
  • Berguedà ha rebut un total de 10.367.062per a la realització de 102 projectes en el marc del Fons Estatal d’Inversió Local i del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.
 
El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha visitat la comarca del Berguedà on ha visitat obres finançades pels fons d’inversió estatal a les poblacions de Saldes i La Pobla de Lillet.
 
ELS FONS ESTATALS A SALDES
 
En el marc del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), Saldes ha rebut un total de 37.188,94 euros per a la realització d’un projecte d’inversió, que ha permès l’ocupació de 2 persones. Joan Rangel, acompanyat per l’alcaldessa de Saldes, Dolors González, ha visitat aquest projecte que ha permès l’habilitació de local per a l’oficina municipal
 
El Fons Estatal d’Inversió Local va permetre l’ocupació de 63 persones en aquest municipi, gràcies a la realització de 2 projectes, amb una aportació de 59.461,95euros. El Delegat del Govern també ha pogut veure aquests dos projectes executats:
 
-          la rehabilitació interior de la vivenda de Casa Metge (59.468€)
-          cobriment de la terrassa de l’edifici consistorial (26.053€)
 
ELS FONS ESTATALS A LA POBLA DE LILLET
 
En el marc del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), La Pobla de Lillet ha rebut un total de 144.648 euros per a la realització d’un projecte d’inversió, que ha permès l’ocupació de 5 persones. Joan Rangel i Carme Rossell, alcaldessa de la població, han pogut comprovar de primera mà la rehabilitació de la plaça del Fort i el seu entorn, projecte al que La Pobla de Lillet ha destinat la inversió del FEOSL.
 
El Fons Estatal d’Inversió Local va permetre l’ocupació de 5 persones en aquest municipi, gràcies a la realització d’un projecte, amb una aportació de 233.978euros. El Delegat del Govern també ha pogut visitar aquest projecte que va constar en la rehabilitació de la plaça de l’Ajuntament i el seu entorn.
 
BALANÇ DELS FONS ESTATALS AL BERGUEDÀ I A CATALUNYA
 
La comarca del Berguedà ha rebut un total de 10.367.062 euros per a la realització de 102 projectes en el marc del FEIL i el FEOSL, que han permès l’ocupació de 763 persones.
 
La quantitat total atorgada a Catalunya entre el Fons Estatal d’Inversió Local i el Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local ha estat de 2.071,5
 
euros. Amb aquest import s’han dut a terme 7.951 projectes que han generat 106.980 llocs de treball.
 

> Fotos