El Delegat del Govern a Catalunya ha visitat obres finançades pels fons estatals a la comarca del Berguedà

24-03-2011

# x
ampliar

En el marco del Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local (FEESL), Saldes ha recibido un total de 37.188,94 euros para la realización de un proyecto de inversión, que ha permitido la ocupación de 2 personas. Joan Rangel, acompañado por la alcaldesa de Saldes, Dolors González, ha visitado este proyecto que ha permitido la habilitación de local para la oficina municipal.

ampliar

El Fons Estatal d’Inversió Local va permetre l’ocupació de 63 persones en aquest municipi, gràcies a la realització de 2 projectes, amb una aportació de 59.461,95euros. El Delegat del Govern també ha pogut veure aquests dos projectes executats: la rehabilitació interior de la vivenda de Casa Metge i el cobriment de la terrassa de l’edifici consistorial.

ampliar

En el marc del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), La Pobla de Lillet ha rebut un total de 144.648 euros per a la realització d’un projecte d’inversió, que ha permès l’ocupació de 5 persones. Joan Rangel i Carme Rossell, alcaldessa de la població, han pogut comprovar de primera mà la rehabilitació de la plaça del Fort i el seu entorn, projecte al que La Pobla de Lillet ha destinat la inversió del FEOSL.

ampliar

El Fons Estatal d’Inversió Local va permetre l’ocupació de 5 persones en aquest municipi, gràcies a la realització d’un projecte, amb una aportació de 233.978euros. El Delegat del Govern també ha pogut visitar aquest projecte que va constar en la rehabilitació de la plaça de l’Ajuntament i el seu entorn.