Els residents a Balears poden beneficiar-se des d'avui de la subvenció del 75% de les tarifes aèries i marítimes interinsulars

29/06/2017

Una vegada que s'han publicat en el BOE els Pressupostos Generals de l'Estat per 2017


El Ministeri de Foment aplicarà des d'avui la subvenció del 75% de la tarifa aèria en els vols interinsulares per als passatgers residents en la Comunitat Autònoma de Canàries i en la Comunitat Autònoma d'Illes Balears, una vegada que s'ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) d'avui la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per 2017.

En tots els vols entre les illes de tots dos arxipèlags, la subvenció, fins ara del 50%, passarà a ser el 75% de la tarifa aèria, facilitant així l'accessibilitat a la manera aèria per als seus residents.

També s'incrementa des del 25% al 50% la subvenció en el transport marítim. Aquesta subvenció, juntament amb el 25% addicional que subvencionen les comunitats de Balears i Canàries, permet a l'usuari percebre una bonificació del 75% en el preu del bitllet, igual que en el transport aeri.

El Ministeri de Foment ha mantingut, al llarg de les últimes setmanes, una sèrie de reunions de treball amb les companyies aèries, navilieres i sistemes de reserva de bitllets per fer possible la implantació d'aquesta mesura des del primer dia de l'entrada en vigor de la Llei.