Teresa *Palmer participa en els actes de la patrona de l'Exèrcit de l'Aire, La nostra Senyora de Loreto

10/12/2014

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha acudit aquest matí als actes festius de La nostra Senyora de Loreto, patrona de l'Exèrcit de l'Aire, que han tingut lloc a la base aèria de Son Sant Joan.

Les autoritats militars i civils s'han reunit a la plaça d'armes on es trobava formada l'Esquadrilla d'Honors i on les autoritats, entre elles la pròpia Teresa Palmer, han imposat les condecoracions als militars distingits. La delegada del Govern ha estat una de les civils que s'ha sumat a la jura de la bandera espanyola.

L'acte ha comptat amb la intervenció del coronel cap del Sector Aeri de Palma de Mallorca, Julio Ayuso, qui ha dirigit unes paraules als presents. L'himne de l'Exèrcit de l'Aire, l'homenatge als caiguts i una breu desfilada terrestre de les fuersas participants han donat per conclòs la festivitat a Son Sant Joan.

La celebració ha estat presidida pel comandant general d'Illes Balears, Fernando Aznar Lladre de Guevara, en companyia dels alts comandaments militars a les Illes.