Noviembre

Inauguració del Banco Chino de Industria y Comercio
27/11/2012

Inauguració del Banco Chino de Industria y Comercio

La Delegada del Gobierno en Cataluña, Llanos de Luna, ha participado hoy en el acto de inauguración de la sede en Barcelona del Banco Chino de Industria y Comercio (ICBC).

Llanos de Luna rep el cor del moviment cívic “D’Espanya i Catalans”
23/11/2012

Llanos de Luna rep el cor del moviment cívic “D’Espanya i Catalans”

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut avui, de mans del moviment cívic "D'Espanya i Catalans", el "cor" símbol de la plataforma en el transcurs d'una trobada a la qual també ha assistit el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo.

20/11/2012

La Delegació intensifica la lluita contra el frau a la Seguretat Social i les empreses fictícies

Entre el gener i l’octubre de 2012 s’han detectat a Catalunya 1.670 empreses fictícies després de multiplicar-se el número de inspeccions

15/11/2012

La Delegació del Govern a Catalunya desmenteix rotundament que rebutgés l'ajut dels Mossos

Davant dels greus incidents ocorreguts ahir a la Prefectura Superior de Policia de Catalunya per l'absència de dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra, la Delegació del Govern a Catalunya desmenteix rotundament a la Conselleria d'Interior

14/11/2012

Escassa incidència de la vaga general a la funció pública de l'Administració de l'Estat a Catalunya

La incidència de la vaga general a la Funció Pública de l'Administració General de l'Estat a Catalunya ha estat d'un 30,62 per cent per al conjunt de la funció pública estatal a aquesta comunitat.

Esmorzar de treball ofert pel Cos Consular acreditat a Barcelona
05/11/2012

Esmorzar de treball ofert pel Cos Consular acreditat a Barcelona

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Lluna, ha participat avui com convidada a un esmorzar de treball organitzat pel cos Consular acreditat a Barcelona.