Enero

30/01/2012

La Delegació de Govern a Catalunya, el Ministeri de Foment i AENA garanteixen la total normalitat després del cessament d’activitat de Spanair

Després del cessament de l’activitat de Spanair declarat divendres passat 27 de gener es va constituir un Comitè de coordinació i seguiment permanent en l’aeroport del Prat presidit per la Delegada del Govern a Catalunya, Mª LLanos de Luna, i integrat pel Director General d’Aviació Civil i la Directora de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per part del Ministeri de Foment, l'Equip Directiu de l'Aeroport del Prat (Gabinet de Direcció, Seguretat, Operacions, Assessoria Econòmica, … ), representants de les companyies aèries (Spanair, Iberia, Vueling, Aireuropa, Lufthansa), representants de l'empresa de handling Newco, funcionaris d'AENA i representants dels Cossos i Forces de Seguretat.

Emilio Ablanedo  pren possessió como Subdelegat del Govern a Barcelona
27/01/2012

Emilio Ablanedo pren possessió como Subdelegat del Govern a Barcelona

El nou Subdelegat del Govern a Barcelona, D. Emilio Ablanedo Reyes, ha pres possessió del seu càrrec aquest matí a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya.

25/01/2012

Emilio Ablanedo, Jordi Sierra, Inmaculada Manso i Carles Jaume, nous subdelegats del Govern

La delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha nomenat avui els nous subdelegats del Govern. Així, Emilio Ablanedo serà el nou subdelegat del Govern a Barcelona; Jordi Sierra, a Tarragona; Inmaculada Manso, per Lleida i Carles Jaume, per Girona.