El Subdelegat de l'Estat a Girona y el Delegat de la Generalitat es reuneixen per cooperar a la gestió de les subvencions a les entitats locals per les nevades del 8 de març

Moment de la reunió.

28/04/2010

Avui dia 28 a la tarda, els representants de les dues administracions a Girona, Francesc Francisco-Busquets i Jordi Martinoy, acompanyats de la Directora de Serveis Territorials i Administracions Públiques de la Generalitat, Mireia Mata, han mantingut una reunió per analitzar l’Ordre del Ministeri de Política Territorial, publicada en el B.O.E. del passat 24 d’abril, referida a les subvencions a favor de les Entitats Locals per pal·liar els danys produïts per la nevada del 8 de març.

En la tramitació i concessió d’aquests ajuts hi intervindran la Subdelegació del Govern de l’Estat i la Direcció General de Cooperació Local del Ministeri de Política Territorial, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya.

El procediment per a la tramitació i autorització d’aquestes subvencions es farà a través de l’aplicació informàtica creada a tal efecte. El termini per sol·licitar-les finalitza el 29 de maig de 2010.