La Guàrdia Civil realitza una nova operació contra el tràfic de drogues a la Part Forana

01/06/2017

En la 'Operació REKO II' s'ha confiscat la quantitat de 100.000 euros, diverses quantitats de drogues, vehicles, dues embarcacions i nombrosos objectes de valor


La Guàrdia Civil ha dut a terme la 'Operació REKO II' contra el tràfic de drogues en la qual s'han practicat 5 registres en les localitats de Pollença, Port de Pollença i Port d'Alcúdia.

En aquesta nova operació en la qual s'ha desarticulat cinc punts de venda de drogues en la Part Forana, és conseqüència de la 'Operació REKO' desenvolupada a l'octubre del passat any, en la qual  es va detenir a  7 persones, es van confiscar  d'1.500 grams de cocaïna, 13 quilos haixix, 3,3 quilos de substància de tall, 40.000 € i 5 vehicles.

Com a continuació a la recerca, el dia d'ahir es va dur a terme la  fase d'explotació, en la qual es van practicar un total de 5 registres, tres d'ells en domicilis i dos en locals comercials.

A les 6 del matí d'ahir, 50 agents de la Guàrdia Civil van dur a terme la   entrada i registre simultani, en els  cinc punts de venda de les localitats esmentades. Un dels punts de venda més actiu era un habitatge situat al costat d'un col·legi en la localitat de Pollença, els altres dos estaven situats en el Port de  Pollença. Els locals comercials eren utilitzats com a tapadora per a la venda de droga. Concretament una perruquería situada en el Port de Pollença i una tenda de marroquinería i souvenirs en el Port d'Alcúdia.

Com a resultat  d'aquesta segona fase s'han confiscat 200 grs. de cocaïna, 800 grs de substància de tall, anabolizantes i petites quantitats d'haixix, així com 100.000 euros en bitllets petits, joies i objectes de per valor per uns 40.000 euros, 3 vehicles d'alta gamma, tres motocicletes, una embarcació pneumàtica i una llanxa de  uns 7 metres d'eslora.