La Policia Nacional deté a tres persones per l'atracament a un local de jocs a Palma de Mallorca

Una de les imatges de l'atracament gravades per les càmeres

11/02/2015

Els arrestats són un home que va usar un arma simulada per intimidar a l'empleada del local, i dues dones que van ajudar a aquest a perpetrar el robatori


La Policia Nacional ha detingut a tres persones com a presumptes responsables de l'atracament a un local de jocs de Palma de Mallorca. Els arrestats són un home de 43 anys que va usar un arma simulada per intimidar a l'empleada del local, i dues dones de 30 i 58 anys que van ajudar a aquest a perpetrar el robatori.

La recerca es va iniciar en rebre la Policia Nacional una denúncia el passat 02-11-2014, en la qual l'empleada d'un local de jocs d'aquesta ciutat manifestava haver estat víctima d'un atracament quan es trobava en el seu lloc de treball, sobre les 3 de la matinada.

En el local es trobava una única clienta la qual va sol·licitar a l'empleada que li obrís la porta a causa que per sortir del mateix havia d'introduir un codi de seguretat. En sortir aquesta, va irrompre en el local un home amb la cara coberta amb una màscara impedint així mateix que la citada clienta abandonés el local. Una vegada a l'interior aquest individu va treure un arma de foc i apuntant-li amb la mateixa li va amenaçar amb matar-la si no li lliurava tots els diners recaptats en la caixa.


Botí d'1.500 euros

Davant tal situació, la denunciant va procedir a obrir la caixa lliurant-li tots els diners recaptats ascendint la quantitat a més de 1500 euros. Tot seguit li va lligar les mans i peus amb cinta d'embalatge. Posteriorment intenta sortir del local però al percatarse que únicament es podia sortir del mateix introduint el codi de seguretat, li va indicar a la mata que s'aixecarà i obrís la porta. En aquest moment es percató que un altre client pretenia entrar en el local i va canviar els seus plans amenaçant a la denunciant. Moments després li va indicar que li facilités el citat codi a la clienta que es trobava juntament amb ells en el local i va abandonar el mateix.

Els investigadors, el Grup d'Atracaments de la Policia Nacional, van sospitar que l'actitud de la client que es trobava en el lloc havia estat una miqueta estranya, així com el tracte que li va dispensar l'assaltant, per la qual cosa van centrar les perquisicions en aquesta persona en sospitar que podia haver col·laborat amb l'atracador. Posteriorment i després de diverses gestions, van comprovar que tant aquesta dona com una altra que s'havia quedat fora, havien col·laborat amb l'autor del fet, una d'elles (la que va romandre en el lloc), per facilitar-li l'entrada i l'altra havia posat a tots dos en contacte perquè perpetressin els fets. Es dóna la circumstància que l'home en el mes de maig de l'any passat va assaltar un local de jocs al carrer Indalecio Prieto de Palma en el curs del mateix va sofrir un desmai.

La recerca segueix oberta ja que els investigadors sospiten que aquest individu pogués estar relacionat amb altres fets de similars característiques.