La delegada del Govern assisteix a un 'breafing' amb la Policia Nacional en la Prefectura Superior d'Illes Balears

Palmer, al costat de Jarabo, durant la reunió amb la resta de comandaments policials

01/07/2014

Teresa Palmer ha assistit a una reunió operativa i ha aprofitat per felicitar als agents que van resoldre l'homicidi de Porto Crist / També s'ha interessat pels qui van resultar lesionats en el dispositiu de Sant Joan a Menorca


El cap superior de Policia d'Illes Balears i la resta de comandaments policials de la Prefectura han rebut avui la visita de la delegada del Govern, Teresa Palmer, qui ha assistit a una de les reunions control que cada matí se celebren a fi de coordinar les activitats policials que es desenvolupen diàriament a les Illes.

Prèviament, Palmer ha felicitat als investigadors que van participar en la detenció del presumpte homicida de Porto Crist i als agents de l'O.P.R. que es van desplaçar fins a Menorca amb motiu de les festes de Sant Joan de Ciutadella, interessant-se per els que van resultar lesionats en una intervenció la matinada del passat 24 de juny.

La delegada del Govern ha aprofitat per fer extensiva la felicitació a tots els integrants de la Prefectura Superior pels excel·lent resultats obtinguts en l'Arxipèlag balear.