La Delegació del Govern a les Illes Balears ha celebrat el Dia de Conciliació de la Vida Laboral i Familiar

La Delegació del Govern a les Illes Balears ha celebrat el Dia de Conciliació de la Vida Laboral i Familiar

04/05/2009

La Delegació del Govern a les Illes Balears ha celebrat avui el dia de Conciliació en el que s’han realitzat una sèrie d’activitats pels fills dels funcionaris d’aquesta Delegació.

23 fills d’empleats públics de l’Administració General de l’Estat han participat avui a una jornada de convivència amb l’objectiu que aquest nins coneguin el centre en el que treballen els seus pares i commemorar el Dia de la Conciliació.

Des de les 8:30 del matí els nins han participat d’un complet programa lúdic, on hi ha hagut jocs, tallers, i concursos de dibuix i redacció a la Delegació del Govern, que ha finalitzat a les 14 hores amb l’entrega de premis dels distints concursos organitzats.

El Delegat del Govern, Ramon Socías ha compartit una estona amb el grup de nins en aquesta jornada que s’ha realitzant coincidint amb el dia no lectiu escollit per distints centres educatius de les Illes.

La celebració del Dia de la Conciliació de la vida laboral i familiar es realitza sota l’empara del desenvolupament del Plan Concilia, subscrit entre el Govern i els sindicats el desembre de 2005.