La delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, realitza una visita institucional a Badia del Vallès

La delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, realitza una visita institucional a Badia del Vallès

28/06/2022

Badia del Vallès, 28 de juny de 2022.- La delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay, acompanyada del subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, ha realitzat aquest dimarts una visita de caràcter institucional a Badia del Vallès on s'ha reunit amb representants municipals i de la Guàrdia Civil.

A la seva arribada, han estat rebuts per l'alcaldessa de la localitat, Eva Menor, i pel primer i tercer tinents d'alcalde, Rafael Moya i Josep Martínez. Durant l'encontre han abordat diferents temes d'interès relatius al municipi, com la rehabilitació del parc d'habitatges i altres millores urbanístiques així com de diferents propostes de futur de ciutat.

Després de la reunió, la delegada ha signat en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i, posteriorment, s'han desplaçat a la caserna de la Guàrdia Civil i al bloc de cases de la Guàrdia Civil en Badia i allí han saludat als comandaments i integrants de l'Institut Armat.

La reunió amb la delegada forma part dels encontres periòdics amb representants de les administracions per conèixer les necessitats específiques del municipi i dels seus plans de futur per trobar vies de col·laboració.