Llanos de Luna rep a la direcció d'Empresaris de Catalunya

Llanos de Luna rep a la direcció d'Empresaris de Catalunya

11/12/2014

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut avui a la direcció de Empresaris de Catalunya (EC), encapçalada pel seu president, José Luis Bou, i el seu vicepresident, Sergio Martínez. Empresaris de Catalunya és una associació recentment constituïda que reclama que Catalunya recuperi "el lideratge empresarial que sempre ha caracteritzat els catalans".

En el decurs de la trobada, celebrada a instàncies de l'associació empresarial, els responsables d'EC han manifestat a De Luna el seu convenciment que "als catalans ens ha anat molt bé a Espanya" i han insistit que el paper de Catalunya "ha de ser posar-se al capdavant de l'economia i la política espanyoles per contribuir a fer una Espanya forta dins de la Unió Europea ".

La Delegada del Govern ha destacat el paper fonamental de l'empresariat català "que entén la importància de treballar des de la unitat per afiançar la recuperació econòmica sobre bases sòlides i per afrontar els reptes d'una cada cop més gran integració europea".