Llanos de Luna: "Tenim les condicions i les infraestructures perquè les seves empreses [de l'Alta Àustria] puguin implantar-se a la nostra comunitat autònoma"

Llanos de Luna: "Tenim les condicions i les infraestructures perquè les seves empreses [de l'Alta Àustria] puguin implantar-se a la nostra comunitat autònoma"

13/10/2014

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut aquesta tarda a una àmplia delegació del Parlament de l'Estat Federat d'Alta Àustria, encapçalada pel president d'aquesta institució, Viktor Sigl. A la reunió -en què estaven representats tots els grups del Parlament regional d'Alta Àustria- han participat també l'Ambaixador d'Àustria a Espanya, Peter Huber, i el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo.

La delegació del Parlament regional d'Alta Àustria es troba en missió empresarial a Catalunya per ajudar al procés d'internacionalització de les empreses austríaques "afavorint sinergies amb altres regions d'Europa", segons ha explicat Viktor Sigl. L'Estat federat d'Alta Àustria exporta el 60 per cent de tota la seva producció i "Espanya s'ha convertit en una destinació important de les nostres exportacions", ha subratllat el president del Parlament regional durant la trobada.

Llanos de Luna ha aplaudit l'interès d'Alta Àustria per invertir a Catalunya. "Tenim les condicions i les infraestructures perquè les seves empreses puguin implantar-se en la nostra comunitat autònoma", ha assenyalat. "El Govern d'Espanya ha afegit està fent un important esforç inversor perquè Catalunya segueixi sent el motor econòmic d'Espanya i una comunitat autònoma atractiva per a les empreses que busquen nous mercats".

La Delegada del Govern ha insistit també en que són les empreses les que creen ocupació i, per tant, "les polítiques del Govern i les reformes que s'han dut a terme van dirigides a aquest objectiu: facilitar l'activitat econòmica i la creació de nous llocs de treball ".