La Delegada del Govern es reuneix amb l'Ambaixador del Canadà a Espanya i Andorra

La Delegada del Govern es reuneix amb l'Ambaixador del Canadà a Espanya i Andorra

03/03/2014

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut avui a l'Ambaixador del Canadà a Espanya i Andorra, Jon Allen, amb qui ha conversat sobre diferents qüestions d'interès per a tots dos països. A la trobada, de caràcter protocol·lari, també han estat presents el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, i la Cònsol del Canadà a Barcelona i Consellera Comercial, Christine Laberge.


Durant la trobada, celebrada a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya, Jon Allen i Llanos de Luna han repassat diferents aspectes polítics, econòmics i socials de la relació de cooperació que hi ha entre el Canadà i Espanya. Com a màxima representant del Govern d'Espanya a Catalunya, la Delegada del Govern s'ha posat a plena disposició de Jon Allen, de visita a la comunitat durant uns dies, per a assumptes de la seva competència. Així mateix, Llanos de Luna li ha reiterat l'excel·lent relació que manté amb la Cònsol del Canadà a Barcelona, Christine Laberge.


Jon Allen és des de 2012 Ambaixador de Canadà davant el Regne d'Espanya i el Principat d' Andorra. Amb anterioritat va ocupar els càrrecs de Director General de l'Oficina d'Amèrica del Nord (2001-2004), Ministre (Assumptes Polítics) a l'Ambaixada del Canadà a Washington (2004-2006) i Subsecretari Adjunt per a les Amèriques (2010-2012). De 2006 a 2010 va ser Ambaixador de Canadà a Israel.
 

Nota de premsa