Cinc comissaris del Cos Nacional de Policia prenen possessió a Barcelona

Cinc comissaris del Cos Nacional de Policia prenen possessió a Barcelona

21/01/2014

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha presidit l'acte de presa de possessió de cinc nous comissaris del Cos Nacional de Policia com a caps de diferents dependències de Catalunya. Jorge Fernández Díaz ha estat acompanyat per la Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, el Director General de la Policia, Ignacio Cosidó, i els Subdelegats del Govern a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, Emilio Ablanedo, Juan Manuel Sánchez- Bustamante, Inma Manso i Jordi Serra.

En aquest acte, celebrat a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya, han pres possessió el comissari principal Isidoro Fidalgo Fierro com a cap de la Comissaria Provincial de Barcelona, el comissari principal José Juan Ferragut com a cap de la Comissaria Provincial de Girona, el comissari Manuel Hernández Blázquez com a cap de la Comissaria Local de Cornellà -Castelldefels i Sant Boi, el comissari Antonio Álvarez València com a cap provincial d'Operacions de Tarragona, i el comissari Francisco Pamplona Layunta com a coordinador provincial de fronteres terrestres de la Jonquera.

Durant la seva intervenció, el ministre de l' Interior ha destacat que l'elecció dels nous comandaments policials respon "no només als seus mèrits, èxits i experiències professionals, que són molts, sinó també al seu gran coneixement i vinculació a la realitat de Catalunya". "Representen", ha subratllat Fernández Díaz , "el vincle tradicional de la Policia Nacional amb Catalunya, que s'ha caracteritzat per una voluntat de servei i una dedicació indiscutibles".