La Delegada del Govern es reuneix amb l'Ambaixadora d'Austràlia a Espanya

La Delegada del Govern es reuneix amb l'Ambaixadora d'Austràlia a Espanya

14/01/2014

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha rebut avui l'Ambaixadora d'Austràlia a Espanya, Jane Hardy, amb qui ha repassat diferents aspectes de les relacions entre tots dos països. En el marc de la visita que ha realitzat a Catalunya, Jane Hardy ha mantingut aquesta trobada protocol·lària amb la Delegada com a màxima representant del Govern a aquesta comunitat.


Durant la reunió, celebrada a la seu de la Delegació del Govern a Catalunya i a la qual han assistit el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, i el cònsol honorari d'Austràlia a Barcelona, John Stuart Rochlin, s'han abordat diferents qüestions d'interès per a tots dos països.
 

De Luna i Hardy han subratllat l'estreta relació i àmplia col·laboració entre Espanya i Austràlia. Segons ha explicat l'Ambaixadora, l'interès de les empreses australianes per Espanya és cada vegada més gran. Així mateix, en els últims anys un centenar d'empreses espanyoles han entrat en el mercat australià conscients de les oportunitats comercials que ofereix aquell país. Uns 150.000 turistes australians visiten Espanya cada any.

Nota de premsa