Novetats a les sol·licituds de venda d'articles pirotècnics a locals i casetes

30/10/2012

La Subdelegació del Govern a Barcelona posa a disposició dels interessats els models de sol·licitud necessaris per sol·licitar la venda de productes pirotècnics a casetes (establiments temporals) i locals (establiments permanents), per tal que puguin descarregar-los i omplir-los electrònicament, imprimint quatre còpies de cadascuna de les sol·licituds.

 

Els tipus d'establiments de venda podran ser:

 

 

1. - Establiments permanents (locals):

 

 

· A1: L'establiment que ocupa parcialment o totalment la planta baixa d'un edifici a un sòl urbanitzat residencial o comercial.

 

 

· A2: L'establiment que ocupa parcialment o totalment un edifici que està adossat a altres edificis en sòl urbanitzat residencial o comercial.

 

 

· B1: l'establiment que ocupa un edifici que està adossat a altres edificis en sòl urbanitzat industrial, o bé a una distància inferior a 20 metres ia menys de 100 metres de llocs d'especial perillositat (com ara gasolineres, magatzems de productes perillosos, etc ...).

 

· B2: L'establiment de venda que ocupa totalment un edifici i manté una distància mínima de 20 metres respecte als edificis adjacents en sòl urbanitzat industrial i 100 metres a altres llocs que puguin representar especial perillositat (gasolineres, magatzems de productes perillosos, etc ...)


2. - Establiments temporals (casetes):

· M: Casetes sense magatzem (fins a 50 kgrs.).

· N: Casetes amb magatzem (fins a 75 kgrs.).

 

 

Als següents enllaços podeu descarregar:

 

Sol·licitud per a la venda de productes pirotècnics a locals

 

Sol·licitud per a la venda de productes pirotècnics a casetes