Acte de reconeixement al policia nacional Saúl Craviotto

Acte de reconeixement al policia nacional Saúl Craviotto

08/10/2012

Llanos de Luna i Agustín Castro visiten la Comissaria de Lleida i l’Oficina d’expedició de DNI i passaports

 

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, juntament amb el Cap Superior de Policia a Catalunya, Agustín Castro, han presidit aquest matí a Lleida l’acte de reconeixement al policia nacional Saúl Craviotto, pels mèrits esportius aconseguits en la seva trajectòria esportiva com a piragüista en la disciplina de caiac.

 

Llanos de Luna ha lliurat a Saül Craviotto una litografia de l’autor local Enrique Ruiz, i ha destacat que “en la teva persona, s’uneixen els valors que defineixen a la Policia i als esportistes: l’esforç, la tenacitat, la capacitat de sacrifici i una gran vocació”. La Delegada del Govern, després de definir Saúl Craviotto com “el millor ambaixador”, ha expressat l’admiració “que tots sentim per una trajectòria plena d’èxits, per lluir en la teva samarreta el nom del teu país i per portar l’escut del Cos Nacional de Policia en la teva piragua”.

 

Per la seva banda, el Cap Superior de Policia a Catalunya, Agustín Castro, ha lliurat a l’esportista olímpic un rellotge del Cos policial i li ha agraït el fet “de representar al país amb orgull i sentir-te orgullós de la teva condició de policia nacional difonent el nom del Cos per tot el món”.

 

A l’acte de reconeixement hi ha assistit també la Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, i el Comissari principal Cap provincial de Lleida, José Antonio Morales, així com el Cap de la Brigada d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria de Lleida i companys de la mateixa, a la que està destinat Saúl Craviotto.


Saúl Craviotto, nascut a Lleida, va ingressar en el Cos Nacional de Policia l’any 2005. Com a piragüista, ha aconseguit diferents èxits en la disciplina de caiac entre els que destaquen la medalla d’Or en K-2 500 en els Jocs Olímpics de Pequín (2008) i la medalla de Plata en K-1-200 en els darrers Jocs Olímpics celebrats aquest estiu passat a Londres.

 

Visita a Oficina d’expedició DNI i Passaports i Comissaria CNP

Després d’aquest acte, la Delegada del Govern a Catalunya i el Cap Superior de Policia a Catalunya s’han traslladat a l’Oficina d‘expedició de DNI i passaports del CNP a Lleida on han visitat les diferents dependències i han saludat els agents policials i personal funcionari de l’oficina.

 

Posteriorment, Llanos de Luna i Agustín Castro han visitat les instal•lacions de la Comissaria del Cos Nacional de Policia a Lleida on també han fet un recorregut pels diferents departaments.

 

Discurs íntegre de la Delegada
 

Nota de premsa