Llanos de Luna visita la Fundació Pere Tarrés

La Delegada, con los responsables de la Fundación Pere Tarrés

21/06/2012

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, i el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, han visitat aquest matí la seu social de la Fundació Pere Tarrés per conèixer de primera mà les activitats que porta a terme aquesta entitat no lucrativa d'acció social i educativa que compta amb equips de més de 3.000 voluntaris i 2.200 professionals.

 

El director general de la Fundació, Josep Oriol Pujol, el director de Formació, Consultoria i Estudis, Rafael Ruiz de Gauna, i la presidenta del Moviment de Centres d'Esplais Cristians, Maria València, han acompanyat la Delegada i al Subdelegat en un recorregut per les instal·lacions del centre, en el qual es gestionen diferents activitats, sobretot en l'àmbit de l'educació en el lleure "com a instrument de transformació social".

 

Els responsables de la Fundació han explicat a la Delegada i al Subdelegat que l'entitat treballa amb nens i adolescents, molts d'ells en risc d'exclusió social, "que necessiten a algú amb qui compartir moments d'oci". Llanos de Luna, que s'ha interessat especialment per les activitats relacionades amb l'acció social, ha traslladat als responsables de la Fundació seva admiració i respecte per la tasca social que desenvolupen.

 

Més de 200.000 persones es beneficien de les activitats de la Fundació Pere Tarrés, que compta amb un equip professional format per professorat universitari, personal de gestió, monitors, educadors, etc.