La Delegada del Govern s'entrevista amb el Co-Príncep i el Cap de Govern d’Andorra en la seva primera visita oficial fora d'Espanya

La Delegada va entrevistar-se amb el Cap de Govern d'Andorra, Antoni Martí.

06/06/2012

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, s'ha desplaçat avui al Principat d'Andorra en la que és la seva primera visita oficial a un país estranger des que va pendre possessió del seu càrrec.

Acompanyada de l'Ambaixador d'Espanya al Principat d'Andorra, Alberto Moreno, i de la Subdelegada del Govern a Lleida, Inmaculada Manso, Llanos de Luna ha visitat primer la Seu d'Urgell, on ha estat rebuda per Joan-Enric Vius i Sicília, Arquebisbe-Bisbe d'Urgell i Co-Príncep d'Andorra.

Durant l'entrevista, de caràcter protocol·lari, s'ha posat de manifest l'estreta relació i col•laboració institucional que hi ha entre tots dos països.

Posteriorment, la Delegada, l'Ambaixador i la Subdelegada s'han traslladat al Principat per entrevistar-se amb el Cap de Govern d'Andorra, Antoni Martí.

En finalitzar la trobada, la Delegada del Govern a Catalunya ha destacat que ha realitzat la seva primera visita fora de l'àmbit espanyol a Andorra "per ser un pais tan volgut per tots els espanyols".

La Delegada ha ofert la seva col•laboració al Cap del Govern d'Andorra i ha posat en relleu la "cooperació importantíssima" que existeix entre els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat de tots dos països i especialment amb la Guàrdia Civil, que és la força encarregada del resguard fiscal de l'estat. Llanos de Luna ha agraït l'estreta cooperació amb el Govern andorrà en la lluita contra el contraban.

Al seu retorn, Llanos de Luna ha saludat a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat del lloc fronterer així com a l'administrador de la Duana de La Farga de Moles.

 

Nota de premsa