Llanos de Luna s'interessa pels plans de formació dels jutges en pràctiques

Llanos de Luna s'interessa pels plans de formació dels jutges en pràctiques

21/03/2012

  • La Delegada del Govern a Catalunya i el Subdelegat del Govern a Barcelona han visitat avui l'Escola Judicial de Barcelona

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, i el Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, s'han interessat avui pels plans de formació dels jutges en pràctiques durant la visita que han realitzat a l'Escola Judicial del Consell General del Poder Judicial.

Acompanyats per la Directora de l'Escola, Roser Bach, la Directora de Formació Inicial i de Selecció, Gema Espinosa, i la Responsable de la Unitat de Relacions Externes i Institucionals, Cristina González, la Delegada i el Subdelegat han recorregut les dependències de l'Escola Judicial, amb seu a Barcelona, on es formen els nous jutges i magistrats. Creada l’any 1997, per l'Escola Judicial de Barcelona han passat ja 2.568 alumnes i, en l'actualitat, s'està formant a les seves aules la 63 Promoció de jutges.

El passat 22 de febrer, Els Reis van lliurar a Barcelona els Despatxos a les 121 dones i 65 homes que conformen la 62 Promoció de la Carrera Judicial. La mitjana d'edat és de 29 anys i la mitjana de temps emprat en la preparació i aprovació de l'oposició se situa entorn dels quatre anys i dos mesos.