Jordi Sierra pren possessió com a Subdelegat del Govern a Tarragona

Jordi Sierra pren possessió com a Subdelegat del Govern a Tarragona

10/02/2012

El nou Subdelegat del Govern Tarragona, Dº. Jordi Sierra Viu, ha pres possessió del seu càrrec aquest matí a la seu de la Subdelegació del Govern a Tarragona. L'acte ha estat presidit per la Delegada del Govern, Dª. Llanos de Luna, amb l'assistència de diversos diputats i senadors, del Cap Superior de la Policia, Dº. Agustín Castro, del General Cap de la Guàrdia Civil, Dº. Ángel Gonzalo i altres autoritats.


La Delegada del Govern ha volgut ressaltar en les seves paraules l'obligació de recuperar el prestigi i la confiança en les institucions. “(...) els servidors públics, més que mai, hem de ser exemple d'honradesa, austeritat, transparència i responsabilitat”.


“Tenim l'obligació de fer més propera l'administració a les persones amb l'objectiu que percebin en tota la seva dimensió el compromís que té aquesta Administració de l'Estat a Catalunya” ha afirmat la Delegada, volent remarcar que “L'Administració General de l'Estat és tan catalana com qualsevol altra Administració Autonòmica o Local, ja que treballa per als interessos dels catalans amb tota la capacitat, dedicació i eficàcia que li és possible”.


El nou Subdelegat del Govern a la Província de Tarragona, en el seu discurs de presa de possessió ha volgut destacar el treball que desenvolupa l'Administració de l'Estat a Catalunya “ (...) realitza una tasca enorme que tan sols és possible des de la gestió acurada i impecable. Entre els meus propòsits principals estarà apropar més encara aquesta bona feina als ciutadans per tal que ens coneguin i tinguin clar que som bons aliats a l'hora de combatre les dificultats que comporta la crisi econòmica”.