Inmaculada Manso pren possessió com a Subdelegada del Govern a Lleida

Inmaculada Manso pren possessió com a Subdelegada del Govern a Lleida

09/02/2012


La nova Subdelegada del Govern a Lleida, Dª. Inmaculada Manso Ferrándiz, ha pres possessió del seu càrrec aquest matí a la seu de la Subdelegació del Govern a Lleida. L'acte ha estat presidit per la Delegada del Govern, Dª Llanos de Luna, amb l'assistència de les diputades en el Parlament de Catalunya Dª. Dolors López i Dª. Marisa Xandri, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, el cap superior de la Policia a Catalunya, Dº. Agustín Castro Abad, el Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil, Pedro Rodríguez, i altres autoritats locals i provincials.


La Delegada del Govern ha volgut ressaltar en les seves paraules l'obligació de recuperar el prestigi i la confiança en les institucions, “ No hi ha millor manera (...) que treballar amb una idea molt clara de quina és la nostra funció primordial: servir als ciutadans i ser capaços de donar respostes als seus problemes”.


“Patim una greu situació que ens obliga a actuar amb més diligència que mai. (...) Nosaltres per la nostra banda treballarem perquè l'Administració de l'Estat a Catalunya sigui l'eina útil i facilitadora de la recuperació econòmica”.


La nova Subdelegada del Govern a Lleida, en el seu discurs de presa de possessió, ha destacat la necessitat de “escoltar, comunicar i il•lusionar” com a trets claus del bon gestor per connectar amb els ciutadans.


“El principi de servei als ciutadans comporta assegurar l'efectivitat dels seus drets. Fins ara ens hem conformat amb ser efectius, (...) ens hem d'esforçar per fer un pas més: hem de ser eficients, hem d'aconseguir els nostres objectius amb
el mínim de recursos possibles, millorant en tot moment el seu nivell de qualitat” ha afirmat la Subdelegada.


Inmaculada Manso, igual que la Delegada del Govern, es marca com un dels reptes a assumir la coordinació de totes les administracions amb la finalitat d'estalviar recursos, treballant per eliminar duplicitats entre les administracions, per tant “és essencial la cooperació, coordinació i comunicació entre totes elles”