Foment licita el projecte del tram Enllaç de Cabenelles-Figueres de l'A-26, a la província de Girona

26/09/2011

  • El pressupost de licitació ascendeix a 1,4 milions d'euros
  • La longitud del tram és de prop de 10 quilòmetres


El Ministeri de Foment ha licitat, amb la seva publicació avui al Butlletí Oficial de l'Estat, el contracte de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte de traçat i construcció del tram de l'Autovia A-26 enllaç a Cabenelles-Figueres, a la província de Girona.

El pressupost de la licitació ascendeix a 1.463.938,53 euros.

El tram a projectar té una longitud de 9,7 quilòmetres. Es preveu la construcció de quatre enllaços i 10 estructures. Altres característiques de l'actuació són:

- La totalitat de l'obra es projecta per a una velocitat de 100 km / h.

- L'autovia estarà formada per calçades de set metres d'amplada i vorals exteriors de 2,5 em interiors d'1 mo 1,5 m. L'amplada de la mitjana serà de dos metres.

- S'inclourà com a annex una anàlisi ambiental on s'identificaran, descriuran i valoraran els problemes ambientals i en el qual es projectaran les mesures correctores necessàries.

- D'acord amb la vigent llei de carreteres, les propietats confrontants no tindran accés directe a la nova carretera.

- S'estudiarà amb detall la reposició dels camins, vies pecuàries, accessos, servitud i serveis que resultin afectats, quedant explícit que la reposició d'infraestructures o serveis no modifica la titularitat dels mateixos.

- Es mantindrà la coordinació adequada amb les corporacions locals, cambres agràries, Confederació Hidrogràfica i altres entitats i organismes que puguin veure afectat o que puguin aportar dades d'interès per a la redacció de l'estudi.

- Per tal de contribuir a la millora de la seguretat viària dels ciclistes i d'acord amb els objectius i directrius del Pla Estratègic d'Infraestructures i Transport (PEIT), s'analitzarà la compatibilitat de les actuacions a projectar amb els usos ciclistes que puguin entrar en conflicte amb elles.