El Secretari d’Estat de Seguretat ha visitat les obres del nou complex policial La Verneda a Barcelona

zambrana-rangel

21/09/2011

Té un pressupost proper als 20 milions d’euros i es troba en la darrera fase


  • Justo Tomás Zambrana, acompanyat pel Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha conegut sobre el terreny l’estat dels treballs d’execució del complex policial, construït sobre una parcel•la de més de 9.000 m2
  • Actualment a la província de Barcelona treballen 2.300 efectius de totes les escales i categories de la Policia Nacional


El secretari d'Estat de Seguretat, Justo Zambrana, acompanyat pel Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha visitat aquest matí les obres del nou complex policial de la Verneda a Barcelona, i que actualment es troben en la fase final. Zambrana ha conegut sobre el terreny l'estat dels treballs d'execució dels diferents espais que componen aquesta nova infraestructura policial que es troben en l'última fase.

Les noves instal·lacions policials s'assenten en un recinte de 9185,50 m2 que ocupa una illa completa entre els carrers de Guipúscoa, Selva de Mar, Concili de Trento, del Treball i plaça del Bon Repos. Les obres compten amb un pressupost proper als 20 milions d'euros i es troben en la seva última fase. En la nova edificació s'ubicaran les Oficines d'Atenció al Ciutadà -DNI/Passaport, Estrangers Comunitaris i Estrangers Règim General-, brigades operatives i l'àrea general que comptarà amb l'Arxiu General, magatzems, vestidors, gimnàs i diverses sales polivalents.

Actualment a la província de Barcelona treballen 2300 efectius de totes les escales i categories de la Policia Nacional.
 

>Fotos