Foment considera molt positiva la presentació de candidatures per optar a la gestió de Barajas i el Prat

05/09/2011

El Ministeri de Foment valora molt positivament l'elevat nombre de candidatures que han mostrat el seu interès per participar en la licitació del 90,05% de les societats concessionàries dels aeroports de Madrid-Barajas i Barcelona-El Prat.

El Ministeri considera que la presentació de sis candidatures per a cada un dels centres demostra la idoneïtat del procés posat en marxa i la valoració que fa el sector empresarial del nou model de gestió aeroportuària.

A més, la presentació d'empreses espanyoles i internacionals és un bon indicador de l'atractiu que tenen els dos principals aeroports espanyols i ratifica l'aposta d'Aena Aeroports per dotar el nostre país d'infraestructures de la màxima qualitat a través de les inversions realitzades en els últims anys tant a Barajas, com al Prat.

El Ministeri garanteix que el procés de licitació seguirà desenvolupant d'acord amb el procediment previst i amb les màximes garanties de transparència i igualtat per a tots els candidats que, finalment, presentin les seves ofertes.

Finalment, Foment considera que el nou model de gestió aeroportuària contribuirà a que Espanya compti amb un sistema aeri més eficaç i eficient, perquè respongui millor a les necessitats de la nostra economia, alhora que reforçarà el lideratge d'Aena Aeroports entre els gestors aeroportuaris mundials.