Localitzat el pesquer “Silvia” amb el cos sense vida del seu tripulant a bord

26/07/2011

•    Un embarcació d’esbarjo ha localitzat el pesquer a 50 milles al sud-est de Sitges
•    Salvament Marítim ha coordinat des d’ahir l’operatiu de búsqueda, en que han particiapt en total 5 embarcacions, 3 helicòpters i 2 avions

Al voltant de les 14:25 hores l'embarcació d'esbarjo "Carta Nàutica" ha localitzat, a 50 milles al sud-est de Sitges, al pesquer "Silvia" amb el cos sense vida del seu únic tripulant, a bord.

Salvament Marítim, dependent del Ministeri de Foment, ha coordinat des d'ahir, la recerca d'aquest pesquer, que després d'haver sortit a pescar el 25 de juliol amb un únic tripulant -de 50 anys -a bord, no havia tornat al port d'Aiguadolç.

L'embarcació d'intervenció ràpida de Salvament Marítim "Salvamar Alonso Sánchez" s'està encarregant de traslladar el cadàver del pescador i remolcar l'embarcació fins al port de Vilanova i la Geltrú, on té previst arribar cap a les 22:00 hores.

Durant la jornada d'avui han participai en la recerca la "Salvamar Diphda", la "Salvamar Achernar", la "Salvamar Alonso Sánchez", el vaixell "Punta Major", els helicòpters "Helimer 204", "Helimer 201" i "Helimer 203 ", i els avions" serviola 2 "i" Sasemar 101 ". També han col·laborat en l'operatiu dues patrulleres de la Guàrdia Civil del mar, així com la flota pesquera de diferents confraries.