Ángel Gabilondo visita Barcelona

conferència

04/05/2011

  • El Ministeri d'Educació i la Universitat Alemanya al Caire signen un conveni
  • Ángel Gabilondo imparteix una conferència sobre "La permanent tasca de Educar"a Barcelona

El ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, en viatge oficial a Barcelona, ​​ha signat el Memoràndum d'Enteniment (MoU) entre la Fundació Universidad.es i la Universitat Alemanya a El Caire.

L'objectiu d'aquest conveni és el de facilitar l'arribada d'estudiants egipcis a les universitats politècniques de Madrid, Catalunya i València per realitzar cursos, principalment d'estiu. Es preveu que siguin aproximadament 300 estudiants egipcis els que participin en els cursos en aquest primer any.

La signatura del MoU ha tingut lloc entre el ministre d'Educació i el president del Patronat de la Universitat Alemanya al Caire, Ashraf Mansour.

D'altra banda, el ministre d'Educació, Ángel Gabilondo, ha impartit aquesta tarda una conferència al Cercle Financer de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (foto).

Sota el títol "La permanent tasca d'educar: formació i ocupabilitat" el ministre d'Educació ha recordat que "a major formació, major progrés social i més possibilitats individuals".

L'obertura i presentació de l'acte ha estat a càrrec del Isidre Fainé, president de La Caixa i el col.loqui posterior ha estat moderat per Antoni M. Muntañola, secretari de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País.