Teresa Cunillera inaugura obres FEOSL a Torregrossa

inauguracio

27/03/2011

 

La Vicepresidenta Primera del Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera, ha inaugurat aquest matí a Torregrossa les obres de millora de sanejament del Carrer Lleida d’aquesta localitat finançades a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Social (FEOSL) amb una aportació de 231.000 euros.
 
Cunillera ha estat acompanyada per l’alcalde de Torregrossa, Llorenç Reig, pel Secretari General de la Subdelegació del Govern, Daniel Porqueres, així com per membres del consistori i representants d’entitats i col.lectius del municipi.
 
La Vicepresidenta Primera del Congrés dels Diputats ha defensat en el decurs de l’acte “els fons estatals del Govern Zapatero com a iniciativa realment positiva i beneficiosa pel conjunt de municipis de l’Estat que han permès crear ocupació en un moment complicat, així com tirar endavant i fer possibles moltes millores en les infraestructures municipals que repercuteixen en la qualitat de vida dels veïns i ciutadans”.
 
Torregrossa s’ha beneficiat dels fons estatals del Govern de José Luís Rodríguez Zapatero amb 641.000 euros dels quals 400.000 ho van ser a través del primer fons, el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) i els 241.000 euros restants a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).
 
La quantitat total destinada a Lleida entre el Fons Estatal d’Inversió Local i el Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local ha estat de 119.423.792 euros. Amb aquest import s’han dut a terme 960 projectes que han generat 4.886 llocs de treball.
 
Pel que fa a Catalunya, la quantitat total destinada entre el Fons Estatal d’Inversió Local i el Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local ha estat de 2.071,5 milions d’euros. Amb aquest import s’han dut a terme 7.951 projectes que han generat 106.980 llocs de treball.
 
D’altra banda, Teresa Cunillera va inaugurar ahir dissabte, acompanyada de l’alcaldessa de Les Avellanes i Santa Linya, M. Carmen Garrofé, i del Subdelegat del Govern de l’Estat a Lleida, José Ángel Flores, les obres dutes a terme a l’Ermita de Sant Urbà del municipi de Les Avellanes i Santa Linya, subvencionades amb un pressupost de 76.336 d’euros a càrrec de l’1% Cultural.