Francisco Javier Velázquez ha presidit la incorporació de 142 nous policies a Catalunya

policies

22/03/2011

Pertanyents a la promoció de l’Escala Bàsica XXV-A integrada per 2.467 policies


 

  • Suposen un increment d’efectius superior al 4% i reforcen les plantilles de les quatre províncies catalanes, concretament a Barcelona se sumen 104 nous agents
El director general de la Policia i de la Guàrdia Civil, Francisco Javier Velázquez, ha presidit avui la incorporació de 142 nous agents de la Policia Nacional a Catalunya. Pertanyen a la XXV-A Promoció de l'escala bàsica, que va jurar el càrrec a Àvila el passat 19 de febrer.

Aquests 142 nous policies suposen un increment d'efectius a Catalunya superior al 4% i reforcen les plantilles de les diferents províncies, concretament 104 policies s'han incorporat a diferents dependències de Barcelona -50 d'ells a la Prefectura Superior de Policia-, 18 a Tarragona , 13 nous agents comencen a treballar en les Unitats d'Estrangeria i Documentació de Girona i altres 7 a la província de Lleida. A més, el 22,5% dels policies que avui s'han presentat a Catalunya són dones, és a dir, 32 dones i 110 homes.

Actualment, a la Prefectura Superior de Policia de Catalunya es troben en actiu 3.582 agents de totes les escales i categories, el que suposa més d'un 88% d'ocupació de les places del catàleg de llocs de treball, per sobre de la mitjana nacional.

L'acte s'ha desenvolupat en el Complex Policial de la Zona franca a Barcelona i ha comptat amb la presència de la subdelegada del Govern a Barcelona i els subdelegats a Lleida i Tarragona, a més d'altres autoritats civils i policials.

> Fotos