La comissió de seguiment per a la integració del ferrocarril al tram urbà del municipi de Granollers aprova executar la primera fase de les obres

11/03/2011

 

>
La licitació es durà a aprovació del Consell de Ministres durant les properes setmanes.
 
 
> Aquesta decisió suposa un nou pas per a l’inici de les obres que cobriran les vies del ferrocarril a Granollers (Barcelona).
 
 
Aquest matí s'ha reunit la comissió de seguiment del conveni per a la integració del ferrocarril en el tram urbà de Granollers, presidida pel director general d'Infraestructures Ferroviàries, Carlos Juárez, i a la qual han assistit l'alcalde de la ciutat de Granollers , Josep Mayoral, i la resta de membres de la comissió de seguiment de Generalitat de Catalunya i ADIF.

Durant aquesta trobada, la Comissió ha acordat que es licitin les obres pertanyents a la primera fase del projecte, que correspon al tram dels carrers Josep Umbert a Agustí Vinyamata. Properament, el Consell de Ministres aprovarà la licitació de les obres que es finançaran a través dels aprofitaments dels terrenys propietat d'ADIF, ubicats a la zona d'Esteve Terradas, al costat de l'actual estació de tren de Granollers centre.

En la reunió d'avui, la Comissió de seguiment ha reiterat també la voluntat que el finançament complementari de la segona fase de les obres, del carrer Agustí Vinyamata al carrer Francesc Ribas, s'inclogui dins de les inversions previstes en la disposició addicional tercera de l'Estatut i acordi la Comissió bilateral Estat-Generalitat.