Foment adjudica el condicionament de la sala d’assaigs del Teatre Principal d’Olot

11/03/2011

En el marc del programa de recuperació de teatres històrics


 

 
La inversió prevista ascendeix a 279.391,82 euros i serà finançada íntegrament pel Ministeri de Foment
 
El Ministeri de Foment ha adjudicat l'execució de les obres de la III fase de reforma del Teatre Principal d'Olot (Girona), que comprèn el condicionament de la sala d'assaigs. L'actuació s'inscriu en el programa de recuperació de Teatres Històrics del Ministeri de Foment.

Les obres, que finançarà íntegrament el Ministeri de Foment, s'han adjudicat a l'empresa Constructora d'Obres Municipals, SA-COMSA, en un import de 279.391,82. El termini previst d'execució és de cinc mesos des de l'inici de les obres.

Els treballs previstos consistiran en el condicionament interior de la sala d'assajos del Teatre Principal. Es tracta d'una superfície de 162 m2 útils i es pretén que tingui flexibilitat d'ús, de manera que es projecta un espai completament diàfan. S'ha d'aïllar acústicament de la resta del teatre i dels edificis adjacents. Les actuacions previstes inclouen, entre altres, la desconnexió i retirada d'instal·lacions existents, reforç de l'estructura (del forjat del sòl), creació d'un vestíbul previ, substitució de paràmetres interiors per taulers de fusta ignífugs i guix laminat, instal·lacions elèctriques i preinstal·lació d'equipament audiovisual i escènic.