Març

jornades
29/03/2011

La Guàrdia Civil celebra la “I JORNADA: LLUITA CONTRA LA CONTAMINACIÓ MARINA”, a Sant Andreu de la Barca

A les 09'30 hores d'aquest matí, el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel i Tarres, acompanyat pel Coronel Àngel Gozalo Martín, Cap de la 7ena Zona de la Guàrdia Civil de Catalunya, ha presidit a la caserna de Sant Andreu de la Barca, l'acte d'inauguració de la "I JORNADA: Lluita contra la contaminació MARINA".

28/03/2011

El MARM defensa la lliure circulació de mercaderies en el marc d'un mercat únic

El Ministeri trasllada a la Comissió la preocupació per les actuacions promogudes per productors francesos per intentar utilitzar un segell propi de qualitat per a la carn de porcí.

reunio
28/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya i la directora general de recursos agrícoles han informat de les gestions dutes a terme per protegir els interessos dels exportadors càrnics

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, la directora general de recursos agrícoles i ramaders del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Margarita Arobix, i la Subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia Llovera, han mantingut avui una reunió amb els màxims representants de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn.

inauguracio
27/03/2011

Teresa Cunillera inaugura obres FEOSL a Torregrossa

La Vicepresidenta Primera del Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera, ha inaugurat aquest matí a Torregrossa les obres de millora de sanejament del Carrer Lleida d’aquesta localitat finançades a través del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Social (FEOSL) amb una aportació de 231.000 euros.

Josep Puxeu destaca els prop de 7 milions d'euros invertits pel MARM en la recuperació ambiental del meandre del riu Ebre a Flix (Tarragona)
27/03/2011

Josep Puxeu destaca els prop de 7 milions d'euros invertits pel MARM en la recuperació ambiental del meandre del riu Ebre a Flix (Tarragona)

Aquesta actuació s'uneix a altres inversions del MARM a la zona, com el projecte de descontaminació de l'embassament de Flix, amb una inversió total de 223.300.000 d'euros, i el Pla de Restitució Territorial, desenvolupat conjuntament entre el MARM i la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i que compta amb una inversió de 57 milions d'euros

La Subdelegada del Govern a Barcelona ha visitat obres finançades amb els fons estatals a Sant Joan de Vilatorrada
27/03/2011

La Subdelegada del Govern a Barcelona ha visitat obres finançades amb els fons estatals a Sant Joan de Vilatorrada

Sant Joan de Vilatorrada ha rebut un total de 3.006.307 €per a la realització de 17 projectes en el marc del Fons Estatal d’Inversió Local i del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.

piscina
27/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya inaugura els nous equipaments de la piscina municipal de Campdevànol

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, acompanyat per l’alcaldessa de Campdevànol, Núria López, inaugura els nous equipaments de la piscina municipal. Les obres han consistit principalment en la construcció d’una piscina descoberta per adults, i han comptat amb una inversió per part del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local de 302.650 euros.

els vilars d'arbeca
25/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya visita projectes que s’han realitzat amb inversions del Govern d’Espanya a Vallbona de les Monges, Arbeca i Les Borges Blanques

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, acompanyat per la Vicepresidenta del Congrés dels Diputats, Teresa Cunillera, i pel Subdelegat del Govern a Lleida, José Angel Flores, ha visitat avui diversos projectes que s’han realitzat a la província de Lleida amb inversions del Govern d’Espanya.

taboas
25/03/2011

El secretari d’Estat de Transports presenta la tercera fase del projecte Centre de Carga Aèrica de l’Aeroport de Barcelona

El secretari d'Estat de Transports, Isaías Taboas, acompanyat pel president d'Aena, Juan Ignacio Lema i el director general de Clasa, José Jorge del Castillo, ha presentat avui la tercera fase del Centre de Càrrega Aèria de l'Aeroport de Barcelona.

24/03/2011

El MARM participa en la Comissió de Seguiment del Conveni subscrit amb la Mancomunitat de la Taula del Sénia per promoure el desenvolupament rural

Aquest acord, que compta amb una partida pressupostària per a l'any 2011 de 4 milions d'euros, pretén mantenir el nivell de població de les zones més rurals i deprimides i assegurar uns serveis públics bàsics suficients que facilitin la igualtat d'oportunitats.

visita
24/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya ha visitat obres finançades pels fons estatals a la comarca del Berguedà

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, ha visitat la comarca del Berguedà on ha visitat obres finançades pels fons d’inversió estatal a les poblacions de Saldes i La Pobla de Lillet.

vallbona
24/03/2011

Foment destina 3,5 milions d’euros a sis projectes de recuperació del patrimoni històric a Catalunya

El Ministeri de foment destinarà 3.542.087,22 euros a projectes de recuperació de patrimoni històric a Catalunya, amb càrrec als fons que es generen per a l'1% Cultural per la contractació d'obra pública. Aquesta partida va ser aprovada pels ministeris de Foment i Cultura a la Comissió Mixta de l'1% cultural celebrada el passat dimarts a Madrid.

24/03/2011

El número de pensions a Catalunya es va situar en 1.571.143 al març

El nombre de pensions a Catalunya es va situar en 1.571.143 el març, xifra que representa un increment del 1,8% respecte al mateix mes de l'any anterior, segons dades de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) del Ministeri de Treball i Immigració.

policies
22/03/2011

Francisco Javier Velázquez ha presidit la incorporació de 142 nous policies a Catalunya

El director general de la Policia i de la Guàrdia Civil, Francisco Javier Velázquez, ha presidit avui la incorporació de 142 nous agents de la Policia Nacional a Catalunya. Pertanyen a la XXV-A Promoció de l'escala bàsica, que va jurar el càrrec a Àvila el passat 19 de febrer.

22/03/2011

El director general de Qualitat i Avaluació Ambiental anuncia que el Pla Nacional de millora de la qualitat de l'aire serà aprovat aquest estiu

El director general de Qualitat i Avaluació Ambiental del MARM, Jesús Huertas, ha anunciat avui que el Pla Nacional de millora de la qualitat de l'aire, en el qual està treballant el seu ministeri, serà aprovat segurament aquest proper estiu.

22/03/2011

El Govern i la FEMP signen un conveni per reduir les càrregues administratives en l'àmbit local

El vicepresident tercer del Govern i ministre de Política Territorial i Administració Pública, Manuel Chaves, i el president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), Pedro Castro, han subscrit avui un conveni de col .laboració per reduir les càrregues administratives en l'àmbit de les entitats locals.

riu
22/03/2011

La Subdelegació del Govern a Lleida i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre celebren una jornada didàctica sobre l’Aigua

La Subdelegació del Govern a Lleida i la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre han organitzat avui, dimarts, 22 de març, de forma conjunta una jornada didàctica per a estudiants de secundària dedicada a la qualitat de les aigües i la conservació dels rius.

protocol
22/03/2011

El Ministeri de Foment impulsa la remodelació del Mercat Central de Tarragona

La secretària d'Estat d'Habitatge i Actuacions Urbanes, Beatriz Corredor, ha posat avui la primera pedra de les obres de remodelació del Mercat Central de Tarragona i ha signat amb l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, un protocol entre el Ministeri de Foment i l'Ajuntament per al finançament d'aquesta rehabilitació.

Adif modernitza i amplia l’estació de Tarragona
22/03/2011

Adif modernitza i amplia l’estació de Tarragona

El delegat del Govern a Catalunya, l’alcalde de Tarragona, el president d’Adif i el director general de SEITT han supervisat la marxa de la primera fase dels treballs de modernització de l’estació, en la que es remodelarà l’edifici de viatgers i s’augmentarà la superfície d’ús públic

signatura
22/03/2011

Adif i l'Ajuntament de Montcada i Reixac promouen la integració urbanística de les infraestructures ferroviàries al barri de Can Sant Joan

Aquesta actuació contempla la construcció d'un aparcament públic amb capacitat per a 100 vehicles i 20 motocicletes a la plaça de la Pedra. A més, es crearà una pantalla vegetal i una zona arbrada a l'entorn del complex de Montcada Bifurcació

El president d'Adif supervisa les obres de millora d'accessibilitat a les instal.lacions de l'estació de Badalona
22/03/2011

El president d'Adif supervisa les obres de millora d'accessibilitat a les instal.lacions de l'estació de Badalona

Les principals actuacions consisteixen en l'eliminació de les barreres arquitectòniques mitjançant la construcció d'un nou pas inferior i la remodelació de l'existent, que estaran dotats d'ascensors i escales mecàniques

visita
22/03/2011

Adif finalitza les obres de millora d’accessibilitat i instal·lacions de l’estació de Gavà (Barcelona)

Les actuacions, que han representat una inversió de més de 5 milions d’euros, han inclòs la construcció de dos passos inferiors. A més, s’han modernitzat les andanes i l’edifici de viatgers

22/03/2011

Cinc projectes de Barcelona participen al “I Fòrum Estatal de Polític@s per a la Participació

Cinc projectes de la província de Barcelona han estat seleccionats per participar en el I Fòrum Estatal de Polític@s per a la Participació, que s'està celebrant a la ciutat de Sevilla, durant els dies 20 al 22 de març de 2011.

22/03/2011

La mitjana d’afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya es va situar en 389.597

La mitjana d’afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya va arribar als 389.597 el febrer del 2011, fet que suposa un decreixement interanual del -2,15%. A tot Espanya, la mitjana d'afiliats estrangers es va situar en 1.769.773.

inauguracio
21/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya visita les obres de l’1% Cultural a Alcover i Corbera d’Ebre

Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya, juntament amb la Subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, ha visitat les obres l’1% Cultural, el programa del Govern d’Espanya destinat a la recuperació del patrimoni històric, que s’estan duent a terme a les poblacions tarragonines d’Alcover i Corbera d’Ebre.

La Tresoreria de la Seguretat Social concedeix més de 11.000 ajornaments en 2010 que van permetre a empreses i autònoms la regularització dels seus deutes
21/03/2011

La Tresoreria de la Seguretat Social concedeix més de 11.000 ajornaments en 2010 que van permetre a empreses i autònoms la regularització dels seus deutes

La Tresoreria de la Seguretat Social va facilitar que un total de 11.969 empreses de Barcelona amb dificultats transitòries ajornessin en 2010 els seus pagaments. Els ingressos per recaptació executiva van augmentar un 16%

El Delegat del Govern a Catalunya ha inaugurat obres finançades pels fons estatals a la comarca de l’Osona
20/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya ha inaugurat obres finançades pels fons estatals a la comarca de l’Osona

Osona ha rebut un total de 43.088.014 € per a la realització de 292 projectes en el marc del Fons Estatal d’Inversió Local i del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.

presentacio
19/03/2011

80 representants de colles de Diables participen avui en una Jornada Formativa d’experts en la utilització de pirotècnica

Al voltant de 80 representants de grups de diables, dimonis i bestiari festiu de les comarques de Lleida participen avui en la Jornada Formativa de responsables de grup d’utilització de material pirotècnic, per tal d’aconseguir el Certificat d’Expert que exigeix el Reglament de Pirotècnia que te com a base una Directiva d’obligat compliment de la Unió Europea (UE).

pilota
19/03/2011

La Subdelegada del Govern a Barcelona inaugura la pista poliesportiva coberta de Collbató

La Subdelegada del Govern a Barcelona, Monserrat Garcia Llovera, acompanyada per l’alcaldessa de Collbató, Josefina Martinez, inaugura les obres de cobriment de la pista esportiva d’aquesta població. Unes obres que han comptat amb una inversió per part del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local de 343.263 euros.

18/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya inaugura les obres de rehabilitació del pavelló municipal Francesc “Nino” Buscató, de Pineda de Mar

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, acompanyat per l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, inaugura les obres d’adequació del pavellló esportiu municipal.

18/03/2011

Adif ultima les obres de remodelació de l’estació de Montgat Nord (Barcelona)

Adif ultima les obres de remodelació de l'estació de Montgat Nord, situada a la línia d'ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet, en la qual s'han invertit 3.209.753,4 euros.

Adif ultima les obres de remodelació de l’estació de Montgat Nord (Barcelona)
18/03/2011

Adif ultima les obres de remodelació de l’estació de Montgat Nord (Barcelona)

El projecte, que representa una inversió de 3,2 M€, comprèn la construcció d’un nou edifici de viatgers i un pas inferior, la renovació de les andanes i la instal·lació de tancaments

18/03/2011

El MARM avalua el projecte d'ampliació de pista, plataforma i urbanització de parcel·la de l'aeroport de Girona-Costa Brava

S'elaborarà un Pla d'Aïllament Acústic del seu entorn que s'executarà en aquells habitatges i edificacions d'usos sensibles, que requereixin una especial protecció contra la contaminació acústica.

visita
17/03/2011

La Subdelegada del Govern a Barcelona visita les obres de rehabilitació del Museu Arqueològic de l’Esquerda, a Roda de Ter

Montserrat Garcia Llovera, Subdelegada del Govern a Barcelona, juntament amb l’alcalde de Roda de Ter, Antoni Llach, visita les obres de restauració de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil que ha de ser la nova seu del Museu Arqueològic del jaciment de l’Esquerda.

Chaves visita un poliesportiu i dos centres culturals i socials finançats pel Fons Estatal de 2010 a Pineda de Mar i Mataró
17/03/2011

Chaves visita un poliesportiu i dos centres culturals i socials finançats pel Fons Estatal de 2010 a Pineda de Mar i Mataró

El vicepresident tercer del Govern i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, ha visitat avui el nou pavelló poliesportiu Fracesc "Nino" Buscató, a Pineda de Mar, i la Nau Gaudí i la Nau Cabot i Barba a Mataró. Tots ells són equipaments que han rebut finançament del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local.

conesa
17/03/2011

L'Agència Estatal de Meteorologia ofereix el resum climatològic de l'hivern, el balanç hídric i la predicció per a la primavera

Avui ha tingut lloc a la Delegació del Govern a Catalunya una trobada amb els mitjans de comunicació on Antonio Conesa, Delegat de l'Agència Estatal de Meteorologia a Catalunya, ha informat sobre el resum climatològic del inivierno, les característiques climàtiques del trimestre desembre-febrer, sobre el balanç hídric i sobre les dades que estan previstos per als mesos d'abril, maig i juny de 2011.

Lleida obre l’Arborètum Pius Font i Quer, subvencionat pel Ministeri de Ciència i Innovació
16/03/2011

Lleida obre l’Arborètum Pius Font i Quer, subvencionat pel Ministeri de Ciència i Innovació

Un Jardí botànic de 7 hectàrees, centre de recerca científica i divulgació educativa i 16 ambients de biodiversitats

blanco
16/03/2011

José Blanco presenta l'estudi tècnic del Corredor Mediterrani

El ministre de Foment, José Blanco, ha presidit avui a Barcelona l'acte de presentació de l'Estudi tècnic del Corredor Mediterrani, projecte clau per al desenvolupament del corredor en els propers anys.

16/03/2011

Foment reafirma el seu compromís amb el soterrament de Sant Feliu de Llobregat

El secretari d'Estat de Planificació i Infraestructures, Víctor Morlán, ha mantingut avui una reunió amb l'alcaldessa de Sant Feliu, Lourdes Borrell, i el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Damià Calvet Valera, en què ha ratificat el compromís que va adquirir el Ministeri de Foment per al soterrament de les vies de la línia ferroviària Sant Vicenç de Calders-Vilafranca del Penedès-Barcelona al seu pas per Sant Feliu de Llobregat.

presentacio
16/03/2011

Adif inicia les obres de remodelació de l’estació de La Llagosta (Barcelona)

El projecte, que compta amb un pressupost de 3,1 milions d’euros, contempla la construcció d’un nou edifici de viatgers de 400 m2, la reforma de l’andana 1 i la instal·lació d’ascensors para dotar-ho de les màximes condicions d’accessibilitat

Nou edifici al Parc Científic de Lleida construït amb fons del Ministeri de Ciència i Innovació
15/03/2011

Nou edifici al Parc Científic de Lleida construït amb fons del Ministeri de Ciència i Innovació

Forma part del projecte INNOVA, acollirà els laboratoris d’Aquàlia i espais per a emprenedors de l’àmbit universitari i per a empreses tecnològiques

Joan Rangel i Felip Puig acorden reunir el proper mes d’abril el Comité de Coordinació Policial
15/03/2011

Joan Rangel i Felip Puig acorden reunir el proper mes d’abril el Comité de Coordinació Policial

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, s’ha reunit aquesta tarda al departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya amb el Conseller d’Interior, Felip Puig, i han acordat convocar el proper mes d’abril la primera reunió del Comité de Coordinació Policial, que no es reuneix des del juny de 2009.

L'any 2010 la Tresoreria de la Seguretat Social a Lleida va concedir un total de 753 ajornaments en el pagament de quotes, un 1'44% menys que l'any 2009
14/03/2011

L'any 2010 la Tresoreria de la Seguretat Social a Lleida va concedir un total de 753 ajornaments en el pagament de quotes, un 1'44% menys que l'any 2009

En un context com l'actual s'ha continuat amb la utilització de tots els mecanismes necessaris perquè les empreses i treballadors autònoms que pateixen problemes de caràcter conjuntural i que, malgrat dificultats de liquiditat transitòria, tenen projectes viables tinguin el suport que demanen per aconseguir la seva continuïtat i el manteniment de llocs de treball.

El Delegat del Govern a Catalunya inaugura les obres d’adequació de l’Arxiu Municipal de Canovelles
11/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya inaugura les obres d’adequació de l’Arxiu Municipal de Canovelles

El Delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, acompanyat per l’alcalde de Canovelles, Josep Orive, ha visitat avui aquest municipi del Vallès Oriental, on ha inaugurat les obres d’adequació de l’Arxiu Municipal.

11/03/2011

La comissió de seguiment per a la integració del ferrocarril al tram urbà del municipi de Granollers aprova executar la primera fase de les obres

Aquest matí s'ha reunit la comissió de seguiment del conveni per a la integració del ferrocarril en el tram urbà de Granollers, presidida pel director general d'Infraestructures Ferroviàries, Carlos Juárez, i a la qual han assistit l'alcalde de la ciutat de Granollers , Josep Mayoral, i la resta de membres de la comissió de seguiment de Generalitat de Catalunya i ADIF.

11/03/2011

El Govern formalitza els criteris de distribució del Fons de Suport a l’acolliment i integració dels immigrants

El Consell de Ministres, a proposta del Ministeri de Treball i Immigració, ha acordat formalitzar els objectius i la distribució del crèdit pressupostari de 66,6 milions d'euros del Fons de Suport a l'acolliment i la integració dels immigrants, així com al reforç educatiu dels mateixos, de conformitat en el que estableix la Llei general pressupostària.

11/03/2011

El Govern actualitza les servituds aeronàutiques de diversos aeroports i instal.lacions aeronàutiques espanyols

El Consell de Ministres ha aprovat avui els decrets que estableixen noves servituds o actualitzen les prèviament vigents en els aeroports d'Alacant, Reus, Bilbao, Vitòria i Son Bonet, així com les corresponents als radiofars NDB d'Andratx, NBD de Porto Colom, VOR / DME de Llucmajor, VOR / DME de Pollença, VOR / DME de Capdepera i al Centre de Comunicacions de Sóller i al Centre de Emissors i Receptors de Randa, situats tots ells a l'illa de Mallorca.

11/03/2011

Autoritzada la reserva de béns de domini públic maritimoterrestre per a l'execució del projecte de la nova estació de bombament a la zona del Castell, a Amposta (Tarragona)

El Consell de Ministres, en la reunió d'avui, ha pres l'acord, a petició de la Direcció General de l'Aigua, dependent de la Secretaria d'Estat de Medi Rural i Aigua del Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, de declarar la reserva de 82,20 metres quadrats de terrenys de domini públic maritimoterrestre (DPMT), afectats per la realització del "Projecte complementari per a la nova estació de bombament a la zona del Castell, al terme municipal d'Amposta, Tarragona" .

11/03/2011

Foment adjudica el condicionament de la sala d’assaigs del Teatre Principal d’Olot

El Ministeri de Foment ha adjudicat l'execució de les obres de la III fase de reforma del Teatre Principal d'Olot (Girona), que comprèn el condicionament de la sala d'assaigs. L'actuació s'inscriu en el programa de recuperació de Teatres Històrics del Ministeri de Foment.

muralla
11/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya inaugura les obres de restauració de la muralla de Balaguer

Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya, el Subdelegat del Govern a Lleida, José Ángel Flores, i l’alcalde de Balaguer, Miquel Aguilà, inauguren les obres de restauració de la muralla gòtica, el tram que va de la Torre Gerundel·la fins a la Torre del Bombo, un projecte que es realitza en el marc del FEOSL amb un pressupost de 274.027,20euros

El vicepresident tercer es reuneix amb els delegats del Govern a les diferents comunitats autònomes
10/03/2011

El vicepresident tercer es reuneix amb els delegats del Govern a les diferents comunitats autònomes

La trobada té com a objectiu coordinar l'acció del Govern en els diferents territoris d'Espanya. S'ha abordat la reforma del Reglament de la Llei d'Estrangeria

comparecencia
09/03/2011

La Tresoreria General de la Seguretat Social facilita l’ajornament del deute a 1.563 empreses tarragonines

La Subdelegada del Govern a Tarragona, acompanyada del Director Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social a Tarragona, Pablo Martín-Sanz, ha comparegut avui en roda de premsa per explicar les Actuacions i resultats en matèria de control i regularització del deute de les empreses de Tarragona amb la Tresoreria General de la Seguretat Social.

visita
08/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya visita les obres de rehabilitació del Pont del Diable, a Tarragona

Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya, juntament amb l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros,i la Subdelegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, visita les obres de restauració del Pont del Diable, l’aqüeducte romà del segle I a.C. que es troba a les afores de la capital tarragonina.

04/03/2011

El Govern aprova una inversió de 3.100 milions d’euros per tal que les CC.AA. desenvolupin polítiques actives d’ocupació

El Consell de Ministres ha aprovat en la reunió d'avui, a proposta del ministre de Treball i Immigració, Valeriano Gómez, la distribució de més de 3.100 milions d'euros a les comunitats autònomes per al desenvolupament de polítiques actives d'ocupació.

04/03/2011

El Govern destina més de 18,5 milions d’euros a les comunitats autònomes per la lluita contra les drogues

El Govern ha aprovat avui, a proposta de la ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, els criteris de distribució per a 2011 i els fons que es transferiran a les comunitats autònomes per desenvolupar els programes derivats del Pla Nacional sobre Drogues, amb càrrec als pressupostos de la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues.

04/03/2011

El Govern aprova obres a carreteres per valor de 4,8 milions d’euros

El Consell de Ministres ha pres raó de diverses actuacions d'emergència realitzades en diversos trams de la Xarxa de Carreteres de l'Estat situats a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Granada per valor total de 4.804.379,06 euros.

04/03/2011

El MARM posa en servei 18,7 km. del Camí Natural de l'Ebre a Tarragona

El Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, a través de la Direcció General de Desenvolupament Sostenible del Medi Rural, ha posat en servei l'Etapa 42.1 del Camí Natural de l'Ebre, entre les localitats de Deltebre i Camarles (Tarragona), les obres han suposat una inversió de 495.180,85 euros, en el marc del Pla Espanyol per a la Dinamització de l'Economia i l'Ocupació.

04/03/2011

Indústria concedeix 60 milions d'euros al sector de l'automoció a Catalunya

Han estat aprovats 27 projectes empresarials, que suposaran unes inversions associades al sector de 737 milions d'euros.

03/03/2011

Els Joves emprenedors catalans han rebut gairebé 1 milió d'euros de ENISA

ENISA ha finançat des de març de 2010 a 25 joves emprenedors catalans, per un import mitjà de 40.000 euros.

bombita
03/03/2011

Teresa Ribera destaca que la recuperació de la finca “Bombita” permetrà generar noves oportunitats al Delta per preservar els seus valors naturals i el turisme sostenible

La secretària d'Estat de Canvi Climàtic, Teresa Ribera, ha visitat aquest matí les actuacions que s'estan portant a terme per la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar a la finca "Bombita" situada al Delta de l'Ebre amb una superfície de 516 hectàrees.

02/03/2011

Foment reactiva l’execució de l’enllaç entre l’autovia del Baix Llobregat i l’autopista AP-7 a Castellbisbal

El Ministeri de Foment ha reactivat aquesta setmana l'execució de les obres de l'enllaç entre l'autovia del Baix Llobregat i l'autopista AP-7 a Castellbisbal, després dels ajustos necessaris d'acord amb l'Ordre de Eficiència.

02/03/2011

La mitjana d'afiliats a la Seguretat Social a Catalunya es va situar en 3.056.402

La taxa interanual de l'afiliació mitjana a la Comunitat de Catalunya va registrar el passat mes un -0,95% cosa que suposa una variació de -29.216 afiliats .

02/03/2011

La xifra d’estrangers residents s’estabilitza al 2010

L'any 2010 es va tancar a Espanya amb una xifra de residents estrangers molt similar a la de l'anterior: 4.926.608 persones. En l'últim any va augmentar el nombre de ciutadans de països de la Unió Europea residents a Espanya, mentre que va disminuir la xifra d'estrangers d'altres països.

01/03/2011

Adif inicia la modernització de l’estació de Tarragona

Adif ha iniciat les obres de la primera fase de la modernització de l'estació de Tarragona. Les principals actuacions consisteixen en la remodelació de l'edifici de viatgers per ampliar els espais destinats a l'usuari i la millora de les seves prestacions, cosa que redundarà en l'increment de la qualitat del servei.

visita
01/03/2011

El Delegat del Govern a Catalunya visita les obres de rehabilitació dels museus Cau Ferrat, Casa Rocamora i Museu Maricel de Mar, a Sitges

Joan Rangel, Delegat del Govern a Catalunya, juntament amb l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, visita les obres de rehabilitació dels edificis museístics que conformen un dels més interessant conjunts artístics del casc antic d’aquesta població del Garraf. Es tracta dels museus Cau Ferrat, Casa Rocamora i el Museu Maricel de Mar.